speaker-photo

Andrés Pérez

Director și Formator al Școlii Legilor Biologice din Mexic

Andrés este omul care s-a dedicat timp de 14 ani studiului și popularizării Legilor Biologice în mediul online și unul dintre instructorii de top ai Școlii celor 5 Legi Biologice pe care a înființat-o în Mexic. 

În calitate de instructor școlar, Andrés participă activ la elaborarea și revizuirea Programului de Studii al Școlii. Scopul instituției este de a-i împuternici pe toți cei care vor să dobândească un nivel înalt de cunoștințe despre funcționarea propriului organism, printr-o viziune autonomă, cu ajutorul căreia fiecare om va putea înțelege natura proceselor biologice, eliberându-se de frici sau concepte eronate despre boală.

Sistemul Scolii este unul complet, profund, cu întâlniri săptămânale consistente și materiale de studiu abundente și precise. Legile Biologice care stau la baza noii paradigme se îndeplinesc și sunt verificabile în 100% din cazuri, fără excepții, iar cunoașterea lor ne permite să știm exact ce se întâmplă în corpul nostru pentru care, fiecare experiență emoțională conflictuală produce o reacție cerebrală și organică specifică.

Suportul tehnic asigurat, clasele susținute și examenele supervizate de Adrés au dus cunoașterea celor 5 Legi Biologice dincolo de hotarele țării, prin articole, Conferințe, interviuri și numeroase resurse puse la dispoziție de profesori cu pregătire și experiență deosebite în ceea ce privește conceptul și descoperirile dr. Hamer, dar și prin studenții care însușesc această moștenire și o trăiesc conștient.

21:25 - 21:35

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Școala de Legi Biologice Mexic

Invitat special: directorul Școlii celor 5 Legi Biologice

Sistem de clase dedicat aprofundării Noii Paradigme a Dr. Hamer.

21:35 - 21:45

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Sesiune de Întrebări și Răspunsuri

Întrebări și răspunsuri la țintă.