speaker-photo

Brîndușa Andrei

Psiholog specializat în Biopsihosomatică, Psihogenealogie și Hipnoză Regresivă

Brîndușa este Psiholog specializat în Biopsihosomatică, Psihogenealogie și Hipnoză Regresivă. Curiozitatea și dorința de a descoperi mai mult și mai profund despre sine și despre ceilalți, a depășit limitele școlii, în ceea ce privește studiul psihologiei, așa încât a intrat în contact cu diferite metode și tehnici de dezvoltare personală și de explorare interioară și holistică.

Întâlnirea cu NMG și Recall Healing a reprezentat momentul determinant al cercetării și aprofundării psihogenealogiei și psihosomaticii cu care s-a simțit în rezonanță totală, având convingerea că o sănătate deficitară are la bază un dezechilibru sufletesc și drept urmare, „tot ce se strică, se și repară”.

Astfel, boala vine în viețile oamenilor ca un mesager al nevoii de schimbare și de înțelegere subtilă a ceva din noi, ce ne compune ca ființe umane.

Brîndușa este unul din terapeuții de top ai Clinicii Marfil și un om înzestrat cu deosebite calități de îndrumare, sprijinire și sondare, cu altruism și un sincer și autentic simț al răspunderii, orientat spre atingerea obiectivelor terapeutice propuse. Analiza arborelui genealogic și a loialităților invizibile față de clanul familial oferă claritate și o profunzime a capacității de înțelegere de sine și a dinamicii relațiilor familiale.