speaker-photo

Dr. Kasandra Fidanaki

Medic Stomatolog

Kasandra provine dintr-o familie în care profesia de medic este o moștenire onorabilă și onorată cu devotament prin practica sa actuală.

Curiozitatea și apetitul pentru dezvoltarea personală și pentru procesul complex al vindecării s-au concretizat sub forma a diferite interacțiuni cu domenii din zona psihologiei.

În 2014, în anul III de facultate, urmând insistențele unei prietene a mamei, a participat la primul curs de Noua Medicină Germană, susținut de Dr. Crina Vereș. 

Încă din prima zi de curs, revizuindu-și radical perspectiva asupra funcționării propriului organism, Kasandra a putut să își vindece o alergie de piele, pe care a văzut-o în lumina unor fundamnete biologice, cu scop de menținere a vieții.

Ulterior acestei experiențe și determinată să își ajute tatăl care primise un diagnostic sever, a intensificat studiul Celor 5 Legi Biologice conținute în NMG, amplificând astfel dorința de a le fi alături și altora pe această cale a profundei cunoașteri de sine.

În paralel cu profesia de medic, s-a angajat să dea mai departe știința umană descoperită de Dr. Hamer și să îi ghideze pe acest drum pe toți care vor cu adevărat să descopere ce înseamnă să fie conectați la Natură și la legile sale precise de supraviețuire.

21:00 - 21:10

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Cazuri NMG

Studii de caz:
Chist ovarian și amigdalită cronică.

Corelații, sens biologic, relee cerebrale.