speaker-photo

Feli Popescu

Ambasador al Sănătății Holistice

Feli Popescu a făcut timp de mulți ani jurnalism medical, a tradus numeroase articole și materiale din zona sănătății, prilej cu care și-a consolidat parte dintr-un mult mai vast univers al cunoașterii.

Dorința de experimentare autentică a vieții și de autocunoaștere au îndemnat-o la studiu intens. Întâlnirea cu Noua Paradigmă a sănătății a fost percepută cu naturalețe și curiozitate.

„Eu dintotdeauna am simtit că (...) NMG este un dar direct de la Dumnezeu, cel putin pentru cei care il pot primi cu inima deschisă, fără prejudecăți și fără ego.’’ 

Propriile descoperiri  în ceea ce privește NMG, au constituit împuternicirea ca om care poate și vrea să aleagă întotdeauna înțelegerea bio-logică a proceselor care se derulează în corp și o viață trăită conștient, cu bucurie.

Activând motorul cunoașterii și aplicării Celor 5 Legi Biologice ale Dr. Hamer s-a pus în mișcare un proces constant de aprofundare și de difuzare a acestei științe, încă, în prezent.

În 2021 Feli a publicat cartea „Biologie esențială – Ghid de aromaterapie conform legilor biologice ale naturii’’ – în care  a reunit în premieră două instrumente holistice foarte utile în abordarea programelor biologice: înțelegerea conflictului (prin legile biologice) și gestionarea derulării conflictelor (cu ajutorul Aromaterapiei), consolidând pe această cale demersul său de a-i îndruma pe oameni în afara fricilor lor spre o viață trăită în echilibru.

Feli a realizat de asemenea subtitrarea corectă a documentarului de 4 ore despre NMG și a aprofundat legile biologice în ultimii 9 ani, colaborând în special cu biologul german Dr. Stefan Lanka.17:30 - 18:00

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Cine a fost Doctorul Hamer? - Viața unui Geniu

Noua Paradigmă  descoperită prin cercetările Dr. Hamer constituie o moștenire de care, toți putem alege să ne bucurăm.