speaker-photo

Gabi Bădăluță

Psiholog și Psihoterapeut specializat în Cele 5 Legi Biologice și Psihobiologie

Gabi a simțit dintotdeauna bucuria apropierii și interacțiunii cu oamenii, căutările interioare conducând-o spre împlinirea într-o profesie pe care o desfășoară cu pasiune, devotament și constantă curiozitate.

Tocmai această curiozitate, perseverența și impulsul de a-i îndruma pe oameni spre descoperirea vindecătoarei forțe lăuntrice, au determinat-o să își amplifice pregătirea și să o completeze cu diferite formări în ramuri ale psihologiei. 

Aprofundarea noii paradigme a Dr. Hamer a început în 2010, alături de Andrei Mandi-Beke și a continuat mulți ani, mirajul descoperirii acestui sistem biologico-științific, a produs o puternică și veritabilă fascinație și recunoaștere față de inovația cunoașterii reale a funcționării propriului organism.

Ulterior, contactul cu metoda Recall Healing a completat sfera mijloacelor de sondare a experiențelor emoționale trăite și a consolidat totdată înțelegerea legăturilor dintre minte și corp, a originii bolilor și a proceselor interne bio-logice de reparare.

În lumina acestei structuri fundamentate, complete de restituire a bolilor prin explicarea cauzei și a dezvoltării lor, Gabriela a urmat cursurile Școlii Legilor Biologice din Mexic, în cadrul căreia a accesat și dezvoltat știința înțelegerii bolii ca o consecință a unui șoc emoțional, ca un proces bifazic, cu semnificație biologică, înțeles printr-un program biologic special, generat de natură pentru asigurarea supraviețuirii în caz de pericol (Cele 5 Legi Biologice ale Naturii).

În calitate de autor de cărți de dezvoltare emoțională, Gabi a integrat cunoașterea legilor biologice din Noua Medicină a Dr. Hamer într-un proces complet și necesar de evoluție personală și vindecare.

Gabi Bădăluță este fondatoarea Clinicii Marfil, prima clinică de Cursuri și Terapie din țară, al cărei obiectiv primordial este îndreptat cu precizie spre sprijinul oferit oamenilor, prin acces la PsihoEducație și la o gamă variată de consiliere de specialitate, menite să transforme și să îmbunătățească calitatea vieții tuturor.

18:00 – 18:30

20.Dec.'22 ora 18:00 Webinar Live ZOOM

Ce e iubirea?

De unde ai percepțiile despre sexualitate și cuplu.

Piramida sexualității umane.

18:30 – 19:00

20.Dec.'22 ora 18:00 Webinar Live ZOOM

Instinctul sexual și conștiința.

Diferență fundamentală dintre iubire și dependență. Adaptare sau obișnuință.

19:00 – 19:30

20.Dec.'22 ora 18:00 Webinar Live ZOOM

Cum se formează conexiunea umană intimă.

Golul emoțional ce determină o dependență.

Abuzurile și dependențele sexuale. Cazuri.

19:30 – 19:45

20.Dec.'22 ora 18:00 Webinar Live ZOOM

Educația sexuala materna și paternă.

Consecințele lipsei de atașament.

Fazele iubirii. Cum arată conexiunea emoțională.

10 căi de a fi cu adevărat unit cu perechea ta.

19:45 – 20:00

20.Dec.'22 ora 18:00 Webinar Live ZOOM

Q & A

Sesiune de întrebări și răspunsuri.

18:10 - 18:40

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Programul Biologic Special

Legile Biologice ale Naturii. Cancerul de Sân.

Condițiile de a fi într-un Program Biologic.