speaker-photo

Ionuț Săndulache

Ambasador al Descoperirilor Noii Medicine a Dr. Hamer

A făcut cunoștință pentru prima dată cu știința inovatoare a Dr. Hamer în anul 2010 când, epuizat de căutarea unei soluții la o situație medicală serioasă , a hotărât să își îndrepte năzuința de vindecare spre o direcție nouă de a privi funcționarea propriului organism și viața, urmând cu interes vădit și cu uimire cursurile de pregătire în Noua Medicină Germană, întâi cu Andrei Mandi, ulterior cu binecunoscutul Helmut Pilhar, sub îndrumarea căruia a reușit să pătrundă fundamentele descoperirilor Dr. Hamer.

După contactul într-un mediu informațional structurat, Ionuț Săndulache a promovat neîncetat știința lăsată moștenire de Dr. Hamer și a sprijinit pe mulți dintre cei implicați în predarea acesteia în organizarea cursurilor, astfel încât accesul la informație și la cunoaștere să fie facilitat și răspândit cât mai mult.  

Și-a canalizat atenția spre aprofundare, și-a demonstrat veridicitatea cunoștințelor prin studiu și interacțiune susținută cu poveștile de viață a numeroși oameni din anturajul său și numai și în prezent, este ghidat de această cunoaștere cu sustenabilitate științifică, în toate aspectele vieții sale.