speaker-photo

Dr. Irina Beier

Medic

Irina a absolvit cursurile Universității de Medicina, Farmacie și Medicină Dentară Victor Babeș din Timișoara, secția Medicină Generală.

Un eveniment traumatic intens, experimentat în calitate de mamă a reprezentat momentul-cheie, de maxim curaj și determinare de a privi în altă direcție însănătoșirea propriului copil și de a cerceta dincolo de tot ceea ce studiase anterior în zona sănătății.

Sub îndrumare de specialitate, Irina a sondat originea acestui episod, înțelegând și conștientizând conflictul emoțional declanșator și importanța și necesitatea cunoașterii veritabile a funcționării organismului.

Băiețelul său avea cinci luni, iar acel șoc emoțional nu a mai fost retrăit de atunci. Preocuparea față de sprijinul oferit celorlalți, a fost trasată cu precizie și orientată spre noua perspectivă de abordare a tulburărilor fizice, în acord cu valori și principii biologice, naturale de viață.

Cercetarea cauzelor subtile ale apariției bolilor, a legăturii dintre un șoc emoțional neașteptat au ghidat-o spre cunoașterea conținută în Recall Healing și a studiului Legilor Biologice, 100% aplicabile, realizabile și verificabile, așa cum au fost dezvoltate de Dr. Hamer în știința pe care a numit-o Noua Medicină Germanică.

Contactul cu cele două domenii de evoluție personală și autocunoaștere, au conturat o viziune terapeutică nouă și autentică, prin care omul își poate înțelege corpul la nivel subtil, real și își poate menține starea de bine, sănătatea și echilibrul de care are nevoie în viața sa.18:00 - 18:10

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

NMG, Medicina ca un tot

Adevăratele cauze ale simptomelor și a bolilor.