speaker-photo

Margareta Mamina

Ambasador al Descoperirilor Dr. Hamer și al Sănătății Holistice

Ambasador al descoperirilor Dr. Hamer și al sănătății holistice. Preocuparea față de sănătate are rădăcini adânci, hrănite cu seva curiozității și a iubirii față de semeni.

Studiul amănunțit al plantelor, sub aripa învățăturilor renumitului fitoterapeut, domnul profesor Ovidiu Bojor, a adăugat valoare și profunzime cunoștințelor și interesului față de beneficiile a tot ceea ce înseamnă sănătate.

Deținătoare a numeroase cursuri și formări în domeniul dezvoltării personale, contactul cu noua paradigmă a Legilor Biologice i-a amplificat dorința de a-i ghida pe toți cei orientați spre înțelegerea profundă a propriului corp și a ceea ce numim boală.

În acest sens, Margarita Mamina a creat și a adus o contribuție deosebită grupurilor de studiu a NMG, sprijinind cu inscusință și cu un bagaj informațional impresionant oamenii aflați în căutare de soluții biologice de vindecare.

Apreciază discreția și faptele mai presus de vorbe, iar acțiunea faptelor și a acțiunilor sale în sfera NMG este răsunătoare și conținută într-un adânc sentiment de recunoștință al oamenilor.