speaker-photo

Paul Costea

Terapeut și Life Coach

În 2012, o experiență cu Noua Medicină Germanică a declanșat transformarea mea profundă. Realizând că adevărul și vindecarea sunt în interiorul nostru, m-am vindecat de afecțiuni pe care le purtam de ani. Încă de mic, visam să devin doctor, dar acum am descoperit adevărata menire: să ajut oamenii să se vindece și să iasă din suferință.

Am învățat și am explorat intens Noua Medicină Germanică, Recall Healing, NLP, Life Coaching, Hipnoterapie, Spiritualitate și multe altele. Cunoștințele acumulate mi-au schimbat perspectiva și viața. Călătoriile mele și experiențele spirituale au fost un alt reper în transformarea mea, inclusiv o călătorie în jungla amazoniană, care a însemnat o adevărată renaștere.

În 2020, am revenit în România și mi-am început activitatea cu o devotare totală și pasiune intensă. Rezultatele s-au concretizat rapid, motivându-mă să continui această călătorie minunată a vindecării și evoluției personale.

În activitatea mea, mă dedic complet, aducând iubire și înțelegere pentru a-i ghida pe alții către vindecare și evoluție

Cu multă iubire, Paul Costea

30 minute

17 mai 2024, ora 17:30 Conferință Live

Legea a Doua - Diagrama Dr. Hamer

Ce este ritmul natural al organismului?
Care sunt fazele programului biologic special?
Faza activă: pe cele 3 niveluri (creier, psihic, organ)
Faza de vindecare A: pe cele 3 niveluri (generalizat)
Criza epileptoidă
Faza de vindecare B
Vindecarea suspendată: ce este, cum o identificăm, ce sunt șinele?
Studiu de caz: Femeie, 30 ani, dreptace, diagnostic: eczemă recurentă.