speaker-photo

Paul Costea

Terapeut și Life Coach

Paul Costea este Terapeut și Life Coach.

Este omul care îi impulsionează pe ceilalți să își găsească echilibrul interior și  îi sprijină în călătoria lor până la redescoperirea bucuriei de a trăi. Firul vieții l-a adus în acel moment de declic total, de resetare a sensului și direcției vieții.

Întâlnirea cu cele 5 Legi Biologice, cu cauzele emoționale ale bolilor și vindecarea survenită în urma recunoașterii acestor mecanisme naturale, conținute în principiile dezvoltate de Dr. Ryke Hamer în Noua Medicină Germanică, a reprezentat trezirea unei noi conștiințe și începutul unui drum spre evoluție personală, cunoașterea de sine și vindecare. Odată cu parcurgerea propriului travaliu terapeutic și înțelegerea și acceptarea poveștii sale de viață și a rădăcinii conflictelor emoționale care se află în spatele simptomelor fizice, Paul Costea s-a dedicat misiunii de a-i ghida pe oameni spre identificarea cauzelor subtile, reale ale afecțiunilor pe care le experimentează. 

Astfel, a studiat cu interes și cu pasiune NLP, Recall Healing, Life Coaching, Hipnoterapie și NMG, pe care le integrează armonios în ședințele sale de terapie, în cursurile și seminariile pe care le susține sau în taberele pe care le organizează și în care accentul este pus pe vindecare și pe conectarea profundă cu sufletul. De asemenea, misiunea sa de a-i ghida pe toți cei care pășesc pe calea conectării subtile cu propriul corp, s-a concretizat  în crearea unei comunități devotate studiului și aplicabilității principiilor și normelor NMG sau în articole în care sunt abordate diferite dureri fizice, din perspectiva NMG.20:00 - 20:25

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Legea a Patra - Microbii și Menținerea Sănătății

Relația dintre microbi-straturile embriologice-creier. Contagiozitatea.
Studii de caz: Cancerul de plămâni, TBC.