speaker-photo

Sulu Cruz Arriaga

Director Adjunct și Instructor Școlar în cadrul Școlii Legilor Biologice din Mexic

Un eveniment  emoțional foarte puternic a determinat-o să caute răspunsuri clare despre funcționarea organismului uman și astfel a ajuns în contact cu cursurile Școlii de Legi Biologice unde, timp de trei ani consecutiv, le-a absolvit cu rezultate excelente.

Cunoașterea propriei biologii i-a redat vitalitatea, încrederea de sine și bucuria de a trăi încrezătoare în puterea de reglare și recuperare a corpului său. Și a vrut să dezvolte această cale care a ales-o încă din copilărie când percepea că există ceva subtil dincolo de simptome și cauze ale unui program biologic.

Accesul la această cunoaștere a legilor biologice este un drept al tuturor la o viață trăită cu bucurie.

Devotamentul față de însoțirea celorlalți în procesul de învățare și de aprofundare al legilor biologice îl manifestă vădit, „cu mâini calde”, întinse spre oameni, cum spunea Dr. Hamer:

„Dacă persoane din domeniul sănătății, terapeuți, medici, psihologi, care vor să descopere cum funcționează propriul organism, prin cunoașterea Legilor Biologice își asumă acest demers și îl pun în centrul preocupărilor lor, rezultatele muncii lor vor fi mai bune și îi vor putea ghida mai bine pe oamenii care apelează la sprijinul oferit de ei.”21:10 - 21:25

17 mai 2023, ora 17:15 Conferință Live ZOOM

Constelații Cerebrale în NMG

Constelațiile cerebrale - rezultate din combinarea conflictelor biologice. Scopul constelațiilor cerebrale, tipuri si exemple.